Chevrolet nudi vlasnicima bezbrižnost

Iako je Chevrolet Bosna i Hercegovina obustavio prodaju novih automobila, nastavljamo pružati podršku vlasnicima naših Chevrolet vozila sa mrežom ovlaštenih servisera i nizom usluga. Saznajte više o tome u nastavku…

Ne prodaju se više novi Chevrolet automobili

U Bosni i Hercegovini se više ne prodaju novi Chevrolet automobili.

Vi, kao kupac Chevrolet automobila, možete biti sigurni da će kompanija Chevrolet i u budućnosti ostati posvećena pružanju usluga Vama i Vašem auttomobilu. Chevrolet ovlašteni servisi će i ubuduće nastaviti sa pružanjem usluga i prodajom originalnih Chevrolet dijelova za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Sve izričite pismene garancije ili planovi servisiranja Chevrolet vozila će ostati nepromijenjeni i bit će u potpunosti ispoštovani u skladu sa uslovima primjenjivog ugovora.

Oko 2.000 Chevrolet servisnih mjesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi Vam pružila usluge/servis, popravku i sve što je u okviru garancije potrebno Vašem automobilu u budućnosti. U Bosni i Hercegovini ima 5 ovlaštenih servisa koji će Vam i dalje biti na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovdje.

Ako Vam bude potrebna dodatna podrška, pozovite našu korisničku službu +386 1 520 95 25.

Ovlaštene servisere

Ovlaštene servisere

Iako kompanija Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila u Evropi, još uvijek smo tu da pružimo servisiranje i popravku vašeg automobila preko naše mreže ovlaštenih servisera. Oni će nastaviti pružati usluge servisiranja i da vam obezbjeđuju Chevrolet originalne dijelove za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Oko 2.000 Chevrolet servisnih mjesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi vam pružila usluge servisiranja. U Bosni i Hercegovini ima 5 ovlaštenih servisera vama na raspolaganju za pružanje svojih usluga. Njihove adrese možete pronaći dje.

Kontaktirajte Chevrolet

Kontaktirajte Chevrolet

Ako vam je potrebna pomoć ili podrška možete nas pozvati ili nam poslati e-poruku sa svojim pitanjima i komentarima. A ako vam je potrebna pomoć u vezi putovanja, možete pozvati brojeve za hitne slučajeve „Euro Service“-a


Idite na Opel web lokaciju

Idite na Opel web lokaciju

Hoćete da kupite novi Chevrolet? Nažalost, to više nije moguće. Ali dobra vijest je da kompanija Opel nudi širok izbor vozila visokog kvaliteta i odličnog izgleda, opremljenih odličnom tehnologijom i funkcijama.

Priručnici za vlasnike i infozabavu

Priručnici za vlasnike i infozabavu

Tražite specifikacije ili servisne informacije? Želite li savjet o radu i održavanju Vašeg vozila? Pronađite sve informacije u svom priručniku za korištenje automobila.

myChevrolet

Registrujte se na myChevrolet i zadatak traženja automobila za sebe će biti mnogo jednostavniji, sa servisnim podsjetnicima, korisnim informacijama, informacijama o prodavcima i mnogo toga još. To je usluga koja je relevantna za vas i vaš automobil i možete se brzo i jednostavno registrovati.


Pomoć pri putovanju Euro Service

Pomoć pri putovanju Euro Service

Vozite s maksimalnim povjerenjem 24/7. Ako dođe do nesreće, Chevrolet Euro Service čini sve da dođete do Vašeg odredišta lako i brzo. Usluga je aktivna 36 mjeseci nakon prve registracije Vašeg novog Chevroleta. Usluga se pruža u više od 40 europskih zemalja, pa je idealna ako planirate aktivan odmor.

Jamstvo

Jamstvo

Chevrolet želi da budete bezbrižni. Od same kupnje pa sve do jamstvenog servisa, želimo da čitav proces bude jasan i praktičan – bez skrivenih troškova s odličnim omjerom kvalitete i cijene. Naša su vozila potpuno pouzdana ali ako nešto pođe po zlu, problema nema.

Kraj životnog vijeka automobila

Kraj životnog vijeka automobila

We’ll take your End of Life Vehicle (ELV) back