Chevrolet Cruze karavan, porodični automobil

Informacije i podrška za Chevrolet Cruze karavan

Možda već znate da će kompanija Chevrolet uskoro prekinuti prodaju svojih automobila u Evropi. Ali serviseri ovlašteni od strane kompanije Chevrolet će nastaviti pružati podršku svim našim kupcima kroz servisiranje i održavanje vozila. Također – uz podršku Opela, naše GM partnerske marke u Evropi – i dalje Vam možemo pomoći da pronađete vozilo koje tražite.

Šta god da Vam je potrebno, pretražite naslove u nastavku da biste to i našli.

myChevrolet

myChevrolet - the Chevrolet owner portalPronalazač partnera

Iako kompanija Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila u Evropi, još uvijek smo tu da pružimo servisiranje i popravku vašeg automobila preko naše mreže ovlaštenih servisera. Oni će nastaviti pružati usluge servisiranja i da vam obezbjeđuju Chevrolet originalne dijelove za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Oko 2.000 Chevrolet servisnih mjesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi vam pružila usluge servisiranja. U Bosni i Hercegovini  ima 5 ovlaštenih servisera vama na raspolaganju za pružanje svojih usluga. Njihove adrese možete pronaći dje.

Garancija vozila i rezervni dijelovi

Vehicle Warranty

Bezbrižnost

Chevrolet želi da uživate u bezbrižnoj vožnji. Od kupovine jednog od naših automobila do njegovog servisiranja i, ako je potrebno, obavljanja popravki pod garancijom, želimo da taj cijeli proces bude jednostavan i praktičan, bez neočekivanih troškova.

Zašto platiti više ili činiti kompromise kada je riječ o kvaliteti ?! Originalni Chevroletovi dijelovi su:

  • Vrhunske kvalitete i savršeno pristaju Vašem Chevrolet ili Daewoo vozilu
  • Imaju dvogodišnje jamstvo što vam omogućuje bezbrižnost
  • Opcija najveće vrijednosti – zadržite sve papire o originalnim dijelovima koji će vam u slučaju prodaje omogućiti višu prodajnu cijenu


Tražite da kupite novi Cruze karavan?

Na žalost, to više nije moguće. Naši prodavači u Bosni i Hercegovini su prodali iz svojih zaliha posljednji primjerak ovog prelijepo stiliziranog porodičnog automobila sa zadnjim vratima. Ipak, dobra vijest je da Opel nudi širok asortiman veoma kvalitetnih vozila odličnog izgleda, opremljenih vrhunskom tehnologijom i funkcijama.

Model Opel Astra ima mnoge iste odlične funkcije i tehnologije kao i model Cruze, ili pogledajte cio asortiman Opela i pronađite odgovarajući za sebe.

Opel logo on grill of car