Chevrolet Orlando, kombinovano sportsko-putničko vozilo sa sedam sjedišta

Informacije i podrška za Chevrolet Orlando

Možda već znate da će kompanija Chevrolet uskoro prekinuti prodaju svojih automobila u Evropi. Ali serviseri ovlašteni od strane kompanije Chevrolet će nastaviti pružati podršku svim našim kupcima kroz servisiranje i održavanje vozila. Također – uz podršku Opela, naše GM partnerske marke u Evropi – i dalje Vam možemo pomoći da pronađete vozilo koje tražite.

Šta god da Vam je potrebno, pretražite naslove u nastavku da biste to i našli.

myChevrolet

myChevrolet - the Chevrolet owner portalPronalazač partnera

Iako kompanija Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila u Evropi, još uvijek smo tu da pružimo servisiranje i popravku vašeg automobila preko naše mreže ovlaštenih servisera. Oni će nastaviti pružati usluge servisiranja i da vam obezbjeđuju Chevrolet originalne dijelove za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Oko 2.000 Chevrolet servisnih mjesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi vam pružila usluge servisiranja. U Bosni i Hercegovini ima 5 ovlaštenih servisera vama na raspolaganju za pružanje svojih usluga. Njihove adrese možete pronaći dje.

Garancija vozila i rezervni dijelovi

Vehicle Warranty

Bezbrižnost

Chevrolet želi da uživate u bezbrižnoj vožnji. Od kupovine jednog od naših automobila do njegovog servisiranja i, ako je potrebno, obavljanja popravki pod garancijom, želimo da taj cijeli proces bude jednostavan i praktičan, bez neočekivanih troškova.

Zašto platiti više ili činiti kompromise kada je riječ o kvaliteti ?! Originalni Chevroletovi dijelovi su:

  • Vrhunske kvalitete i savršeno pristaju Vašem Chevrolet ili Daewoo vozilu
  • Imaju dvogodišnje jamstvo što vam omogućuje bezbrižnost
  • Opcija najveće vrijednosti – zadržite sve papire o originalnim dijelovima koji će vam u slučaju prodaje omogućiti višu prodajnu cijenu


Tražite da kupite novi Orlando?

Na žalost, to više nije moguće. Naši prodavači u Bosni i Hercegovini su prodali iz svojih zaliha posljednji primjerak ovog raznovrsnog, porodičnog automobila sa 7 sjedišta. Ipak, dobra vijest je da Opel nudi širok asortiman veoma kvalitetnih vozila odličnog izgleda, opremljenih vrhunskom tehnologijom i funkcijama.

Model Opel Zafira ima mnoge iste odlične funkcije i tehnologije kao i model Orlando, ili pogledajte cio asortiman Opela i pronađite odgovarajući za sebe.

Opel logo on grill of car