Hoćete da kupite novi automobil?

asortiman Opela

Ne prodaju se više novi Chevrolet automobili

U Bosni i Hercegovini se više ne prodaju novi Chevrolet automobili.

Vi, kao kupac Chevrolet automobila, možete biti sigurni da će kompanija Chevrolet i u budućnosti ostati posvećena pružanju usluga Vama i Vašem auttomobilu. Chevrolet ovlašteni servisi će i ubuduće nastaviti sa pružanjem usluga i prodajom originalnih Chevrolet dijelova za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada. Sve izričite pismene garancije ili planovi servisiranja Chevrolet vozila će ostati nepromijenjeni i bit će u potpunosti ispoštovani u skladu sa uslovima primjenjivog ugovora.

Oko 2.000 Chevrolet servisnih mjesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi Vam pružila usluge/servis, popravku i sve što je u okviru garancije potrebno Vašem automobilu u budućnosti. U Bosni i Hercegovini ima 5 ovlaštenih servisa koji će Vam i dalje biti na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovdje.

Ako Vam bude potrebna dodatna podrška, pozovite našu korisničku službu +386 1 520 95 25.

Primio/la sam pismo o povlačenju proizvoda. Šta da radim?

Slijedite uputstva navedena u pismu i zakažite sastanak sa svojim ovlaštenim servisom. Da biste pronašli ovlašteni servis blizu Vas, pogledajte lokator na web-sajtu.

Koliko dugo/koliko godina će kompanija Chevrolet nastaviti da obezbjeđuje servisne dijelove za moj automobil?

Nastavićemo da obezbeđujemo Chevrolet originalne dijelove za Chevrolet vozila najmanje 10 godina nakon što se posljednji primerak Chevrolet automobila proda u Bosni i Hercegovini.

Uzeo/la sam Chevrolet automobil na lizing. Da li ću moći da ga koristim do kraja lizing perioda i vratiti automobil kao što je planirano?

Vaš ugovor o lizingu će ostati nepromijenjen. Isključivo Vaša lizing kompanija može razgovarati i dogovarati sve promjene ugovora.

Kupio/la sam Chevrolet automobil, i nije mi još isporučen. Da li će mi biti isporučen?

Vaša porudžbina je i dalje važeća. Kontaktirajte svog prodavca zaduženog za isporuku automobila.

Zašto je kompanija Chevrolet odlučila povući prodaju novih automobila u Evropi?

Usljed brojnih nepovoljnih faktora koji utiču na prodaju i kupovinu automobila u Evropi tokom posljednjih nekoliko godina, poslovni rezultati kompanije Chevrolet su, i očekuje se da će i dalje biti, neprihvatljivi. Iz tog razloga, doneta je odluka da se prekine prodaja putničkih automobila Chevrolet u zapadnoj / centralnoj Evropi. Međutim, kompanija Chevrolet će nastaviti nuditi kompletan asortiman putničkih automobila Chevrolet u Rusiji i Zajednici nezavisnih država. Pored toga, GM ostaje posvećen Evropi kao ključnom regionu i fokusiraće svoje resurse na Opel / Vauxhall brendove u Evropi u budućnosti.

Prekidajući prodaju novih automobila u Evropi, da li planirate da prekinete svoje partnerstvo sa Manchester United?

Partnerstvo sa Manchester United je globalne prirode i namjeravamo održati ovaj odnos kako bi nastavili sa unaprijeđenjem Chevrolet marke širom svijeta. Posebno smo ponosni na to što se Chevrolet leptir-mašna sada nalazi na novim dresovima Manchester United.